Dementie.nl
Dementie.nl is een website van Alzheimer Nederland en gemaakt voor mensen die voor iemand zorgen met dementie. Je vindt hier informatie over meer dan zestig onderwerpen, mogelijkheden voor hulp en advies die Alzheimer Nederland biedt en ervaringsverhalen.

DementieOnline.nl
DementieOnline.nl is een website voor mantelzorgers van mensen met dementie. Je vindt hier informatie over dementie en de knelpunten die mantelzorgers ervaren, leest tips en antwoorden op veelgestelde vragen, kunt een korte test doen, om te checken of je de situatie onder controle hebt of een online cursus volgen die speciaal voor mantelzorgers is ontwikkeld en helpt om je nog beter voor jouw naaste met dementie te zorgen.

CZ - Zorgverzekering
Zorgen voor iemand met dementie kan zwaar zijn. En de zorg die iemand met dementie nodig heeft, verandert tijdens het ziekteproces. Op de website van CZ lees je hoe CZ jou in elke fase kan helpen met handige producten en tips om de zorg te verlichten.

Apps voor mensen met dementie
Uit onderzoek blijkt dat mensen met dementie veel plezier kunnen beleven aan spelletjes op een smartphone of iPad. Ook als ze geen ervaring met computers hebben. Ook mantelzorgers kan dit helpen. Het is een manier om samen iets leuks te doen. Maar het kan de zorg ook verlichten. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van de camera of GPS functie voor de veiligheid. Op de website van Alzheimer Nederland vind je tips en voorbeelden.

App Inlife
De app Inlife verbindt iedereen rondom je naaste met dementie. Via Inlife regel je samen de zorg voor je naaste met dementie.