Deze site wil alle informatie en activiteiten over mantelzorgondersteuning voor iedereen die een ander verzorgt in de gemeente Oss samenbrengen.
Hier kun je ook kennismaken met alle betrokkenen of zelf informatie over je ervaringen aanleveren.

Je kunt op deze site vragen en antwoorden vinden, maar ook zelf een vraag stellen, je wensen en ervaringen delen, reageren of andere berichten aanleveren. Actief kennis delen en informatie uitwisselen.

Hoe kan ik een vraag stellen of nieuwe onderwerpen en artikelen aandragen?
Klik bovenin de pagina op 'bericht aanleveren'.

Hoe reageer ik op een artikel?
Klik in het artikel op 'reageer' om een reactie te plaatsen.

Worden alle reacties of artikelen geplaatst?
Wij willen dat iedereen zich vrij en veilig voelt om een bijdrage te leveren. Stel je vraag of deel je ervaring. Als jouw reactie of artikel daartoe bijdraagt, dan wordt deze geplaatst. Dat kan ook anoniem, als de inhoud relevant is en bijdraagt aan onze de doelstelling willen we dat zeker respecteren.

Wanneer zie ik mijn bijdrage of reactie op de site?
Jouw bijdrage wordt zo spoedig mogelijk geplaatst. Het streven is om alle bijdragen te plaatsen. Je krijgt in ieder geval altijd een antwoord, ook als we het niet kunnen plaatsen.

Waarom wordt deze vorm, een interactieve website netwerk en geen forum, chat of weblog gebruikt?
We gebruiken deze vorm omdat het heel gemakkelijk is om eraan mee te werken. Dat geldt voor iedereen die mee wil doen, voor de participerende lezer en voor de moderator.
De website wil functioneel en betrouwbaar zijn. Hier kunnen we regievoeren, de context en ons collectieve doel waarborgen. En kan iedereen ongeacht rol, functie of relatie drempelloos deelnemen.

We willen geen debat met individuen, of achteraf reacties weghalen. We willen zorgvuldig samen werken aan een gemeenschappelijke kennisontwikkeling, ervaringsuitwisselingen en reflectie.

Persoonlijke vragen
Persoonlijke vragen zijn uiteraard altijd welkom en worden ook persoonlijk beantwoord. Alleen als de inhoud relevant is voor iedereen wordt deze in overleg gepubliceerd.