Als cliënt blijf je bij ZorgMies in de regie, wij ondersteunen met persoonsgericht maatwerk in uw dagpatroon.
Vanuit een (gratis) intakegesprek wordt de match gemaakt met:
>Uw persoonlijkheid & karakter
>Uw behoeften qua ondersteunende activiteiten
>De tijdstippen waarop u de ondersteuning wenst te ontvangen.

We helpen u bij het weer oppakken (of vasthouden) van de draad van uw leven waarmee u het houvast op uw bestaan houdt. We creëren een meer comfortabel (veiliger) gevoel en omgeving.

Inzet van een ZorgMies maakt het leven weer een stukje leuker!
Haar belangrijkste taak is persoonlijke begeleiding, gezelschap houden en een luisterend oor bieden. Maar ook (lichte) persoonlijke verzorging en praktische zorg kan worden geboden: hulp in de huishouding, verzorging van huisdieren, wandelen, een uitstapje maken, begeleiding naar een arts, ziekenhuis of therapeut. Samen koken, tuinieren. Ook hulp bij het ordenen van administratie, het plannen van dagelijkse activiteiten, het onderhouden van sociale contacten. Ons doel is om iemand ondanks hun toenemende beperkingen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Maar dan wel met een gevoel van geborgenheid en behoud van eigenwaarde. Het toevoegen van ‘positieve gezondheid’ door het creëren van een positief welzijnsgevoel waardoor gevoelens van eenzaamheid of “er niet meer toe doen” zoveel mogelijk en het liefst helemaal weg worden genomen. Eigenlijk gewoon om iemand zo lang mogelijk gelukkig te laten leven’.

ZorgMies werkt! Met groot succes.
Betty van Lith zegt dit succes mede te danken aan de verbonden Zorgmiesen welke op professionele wijze en met heel hun hart, de doelstellingen van ZorgMies Nederland weten te realiseren. Er wordt met een vaste ZorgMies gestreefd naar een duurzame relatie met de cliënt om het gevoel van welzijn en veiligheid zoveel mogelijk te optimaliseren.

Hulp van een ZorgMies kan gefinancierd worden uit een persoonsgebonden budget. Voor alle overige informatie en kwaliteitswaarborgen die ZorgMies biedt (ISO-gekwalificeerd), kunt u terecht op de site: www.zorgmies.nl

Voor al uw vragen kunt u ZorgMies Nederland regio-Regio Vught (Betty van Lith) dagelijks bereiken via telefoon: 073-78 20 255 / 06-21564249 of per mail: vught@zorgmies.nl